Politica de Retur

RETUR

Daca produsul achizitionat nu se potriveste ca marime sau model, il puteti schimba sau returna in termen de 30 zile din momentul cand ai primit coletul!


Primul schimb sau retur este Gratuit!

o    Doresti sa faci schimbi cu un alt produs sau o alta marime sau retur definitiv, beneficiezi de primul schimb sau retur Gratuit si Rapid prin FanCourier, taxele de transport fiind suportate de catre Benaza.

o    Incepand cu al doilea schimb sau retur pe o comanda, se aplica taxa de livrare de 9.90 Ron care va fi achitata de catre clienta la livrare cand primeste produsul la Schimb sau se va scadea din suma care va fi restituita la Returul definitiv.


Modalitate de Retur

Pentru schimb de produs, te rugam sa urmezi pasii:

1. Completezi  Formularul de retur pe care il gasesti in Contul creat pe site in drept cu fiecare comanda. 

Acceseaza aici Formularul de returTe rugam sa urmezi pasii cu privire la intrarea in cont (numar de telefon, parola, recuperare parola).

 2. Odata trimis, in scurt timp primesti confirmarea pe email cu numarul de retur inregistrat in sistem si a comenzii noi pentru produsul la schimb.In anumite situatii, se pot solicita fotografii ale produsului pentru care ati selectat optiunea de schimb.

3. Un consultant BENAZA va contacteaza in scurt timp pentru confirmarea schimbului.


Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi (mentionam ca nu returnam diferente mai mici de 20 lei, acestea se pot deconta din comenzile plasate ulterior).

Se pot efectua nu mai mult de 2 schimburi pe aceeasi comanda.


Pentru retur definitiv de produs te rugam sa urmezi pasii:

1. Completezi  Formularul de retur pe care il gasesti in Contul creat pe site in drept cu fiecare comanda. 

Acceseaza aici Formularul de retur. Te rugam sa urmezi pasii cu privire la intrarea in cont (numar de telefon, parola, recuperare parola).

2. Un curier va ridica coletul de la adresa indicată în termen de 24-48 ore in zile lucratoare dupa ce va contacteaza un consultant BENAZA.


3. Din moment ce produsul ajunge la depozitul BENAZA, banii se vireaza in maxim 14 zile in contul dvs indicat in cererea de retur. (contul sa fie valid si activ, in lei romanesti (RON) si deschis la o banca din Romania)

In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost facuta printr-un card de cumparaturi, card de credit sau card de debit, suma va fi restituita in contul asociat acestuia. Daca ai platit prin alta metoda, banii se ramburseaza intr-un cont bancar. Suma rambursata nu include taxa de livrare.

Fii responsabil si returneaza produsul asa cum l-ai primit!

o    Mentionam ca perioada de testare-returnare de 30 zile calendaristice este pentru a proba produsul. 

o    Te rugam sa fii responsabil si sa returnezi produsul asa cum l-ai primit: sa fie doar probat intr-un mediu curat, fara urme de uzura si rupturi, inclusiv cu accesorii si cutia originala. Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti chiar de produsul returnat de tine.

o    Nu acceptam spre retur produse care au fost purtate si prezinta urme clare de uzura. Toate produsele declarate neconforme (care prezinta urme de purtare, uzura, deteriorare) se vor returna catre client fara a se accepta cererea de retur bani sau schimb de produs. 

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs sau care au refuzat sa ridice coletele de 2 ori consecutiv, acestea putand efectua comenzi doar cu plata in avans cu cardul.

BENAZA  

Program de lucru: Luni- Vineri, orele 09:00-17:30 

Telefon:  0 771 333 777

Email: [email protected]

BENAZA - feminin iconic brand, de purtat indiferent de sezon, dupa un design exclusiv si modern.

Ai intrebari ?  Scrie pe CHAT in partea de jos a site-lui.

 

SC BENAZA SRL   
Adresa: str. Ana Ipatescu 2B, C1 or. Husi
judet Vaslui, Romania, cod postal 735100
Registrul Comerţului nr: J37/452/21.07.2016
C.U.I.: RO33452070
SWIFT Alpha Bank Romania: BUCUROBUXXX
RO85BUCU2451304244917RON