Livrare expresReturnări gratuite
Intră Înregistrare Plăți securizate
Explorează moda - îți oferim ultimele tendințe de sezon cu până la -50% reducere. Comandă și probează acasă, ai livrare rapidă și retur gratuit. Descoperă >>

RETUR GRATUIT IN 30 ZILE

 

Pentru a beneficia de Retur Gratuit, returnarea produselor se va face doar prin Fan Courier.

Dacă doriți să returnați un articol cumpărat de pe Benaza.ro, aveți la dispoziție 30 zile de la data expedierii comenzii dvs. pentru a face acest lucru gratuit.

Acestea sunt opțiunile pentru returnarea mărfii:

Pentru schimb de produs, te rugam sa urmezi pasii:

1. Completezi  Formularul de retur pe care il gasesti in Contul creat pe site in drept cu fiecare comanda. 

Acceseaza aici Formularul de returTe rugam sa urmezi pasii cu privire la intrarea in cont (numar de telefon, parola, recuperare parola).

 2. Odata trimis, in scurt timp primesti confirmarea pe email cu numarul de retur inregistrat in sistem si a comenzii noi pentru produsul la schimb.In anumite situatii, se pot solicita fotografii ale produsului pentru care ati selectat optiunea de schimb.

3. Un consultant BENAZA va contacteaza in scurt timp pentru confirmarea schimbului.


Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi (mentionam ca nu returnam diferente mai mici de 20 lei, acestea se pot deconta din comenzile plasate ulterior).

Pentru retur definitiv de produs te rugam sa urmezi pasii:

1. Completezi  Formularul de retur pe care il gasesti in Contul creat pe site in drept cu fiecare comanda. 

Acceseaza aici Formularul de retur. Te rugam sa urmezi pasii cu privire la intrarea in cont (numar de telefon, parola, recuperare parola).

2. Un curier va ridica coletul de la adresa indicată în termen de 24-48 ore in zile lucratoare.

3. Din moment ce produsul ajunge la depozitul BENAZA, banii se vireaza in maxim 14 zile in contul dvs indicat in cererea de retur. (contul sa fie valid si activ, in lei romanesti (RON) si deschis la o banca din Romania)

In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost facuta printr-un card de cumparaturi, card de credit sau card de debit, suma va fi restituita in contul asociat acestuia. Daca ai platit prin alta metoda, banii se ramburseaza intr-un cont bancar.

Atentie! Suma rambursata nu include taxa de livrare!

Mentionam ca perioada de testare-returnare de 30 zile calendaristice este  pentru  a proba produsul. Având în vedere acest lucru, va rugam sa probati produsul in mediu curat, în interiorul locuinței si daca din orice motiv nu vi-l mai doriti, puteti sa ii returnati in aceleași condiții de ambalare.

Atentie! Nu acceptăm spre retur produse care au fost purtate si prezinta urme clare de uzura. Toate produsele declarate neconforme (care prezinta urme de purtare, uzura, deteriorare) se vor returna catre client fara a se accepta cererea de retur bani sau schimb de produs. 

Atentie! Clientii care aleg optiunea de a face schimb cu un alt produs sau o alta marime, beneficiaza de primul retur Gratuit, taxele de transport fiind suportate de catre Benaza. Incepand cu al doilea schimb pe o comanda, se aplica Taxa de Livrare de 9,90 RON care va fi achitata de catre clienta. 
Se pot efectua nu mai mult de 2 schimburi pe aceeasi comanda.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs sau care au refuzat sa ridice coletele de 2 ori consecutiv, acestea putand efectua comenzi doar cu plata in avans cu cardul.

BENAZA  

Program de lucru: Luni- Vineri, orele 09:00-17:30 

Telefon:  0 771 333 777

Email: [email protected]

BENAZA - feminin iconic brand, de purtat indiferent de sezon, dupa un design exclusiv si modern.

Ai intrebari ?  Scrie pe CHAT in partea de jos a site-lui.

 

SC BENAZA SRL   
Adresa: str. Ana Ipatescu 2B, C1 or. Husi
judet Vaslui, Romania, cod postal 735100
Registrul Comerţului nr: J37/452/21.07.2016
C.U.I.: RO33452070
SWIFT Alpha Bank Romania: BUCUROBUXXX
RO85BUCU2451304244917RON

 

 

Alege mărimea potrivită.

Te ajutăm să găsești ușor mărimea potrivită.

Selectează 2 mărimi de mai jos:

Vom filtra produsele care te interesează pentru a-ți recomanda mărimea potrivită.

Benaza garantează mărimea potrivită, dacă produsul achiziționat nu se potrivește ca mărime, îl puteți schimba/returna gratuit.

Închide
Înregistrare
Logare

Înapoi la logare

Veti primi mesajul SMS in timp de 1 minut

Înapoi
Înapoi la logare