Noi folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin utilizarea site-ului nostru sunteți de acord cu Politica de utilizare Cookie-uri. Află mai multe aici.
-50lei EXTRA Reducere, comanda 2 produse de minim 495lei, aplica codul: "benaza50" Profita azi de promotie »»

Politica de Retur

RETUR GRATUIT IN 30 ZILE

 

Pentru a beneficia de Retur Gratuit, returnarea produselor se va face doar prin Fan Courier.

In cazul in care doresti sa returnezi sau sa schimbi produsele achizitionate, atunci poti face asta timp de 30 zile din momentul procurarii. BENAZA va face tot posibilul ca schimbul sau returul sa decurga usor si cat mai rapid posibil.

Pentru schimb GRATUIT de produs, te rugam sa urmezi pasii:

1. Completezi Formularul de retur pe care il gasesti Contul creat pe site in drept cu fiecare comanda. Te rugam sa te loghezi pentru a putea trimite Formularul de retur. Odata trimis, in scurt timp primesti confrmarea pe email cu numarul de retur inregistrat in sistem.

2. Automat primesti pe email confirmarea comenzii noi penru produsul la schimb.

3. Un consultant BENAZA va telefoneaza in scurt timp pentru confirmarea schimbului.


Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi (mentionam ca nu returnam diferente mai mici de 20 lei, acestea se pot deconta din comenzile plasate ulterior).

Pentru retur definitiv de produs te rugam sa urmezi pasii:

1. Completezi Formularul de retur pe care il gasesti Contul creat pe site in drept cu fiecare comanda. Te rugam sa te loghezi pentru a putea trimite Formularul de retur. Odata trimisa, in scurt timp primesti confrmarea pe email cu numarul de retur inregistrat in sistem.

2. Cheama un curier de la  Fan Courier (pentru a beneficia de Retur Gratuit cu specificatia plata transportului este suportata de catre Benaza conform contractului) si trimite coletul pe adresa: str Ana Ipatescu 2B , or. Husi, Jud. Vaslui.  Ulterior te rugam sa trimiti numarul de identificare a coletului (AWB) pe emailul nostru info@benaza.ro
Avem rugamintea sa nu trimiteti coletele cu plata ramburs, in caz contrar coletul se va intoarce la dvs.

3. Din moment ce produsul ajunge la depozitul BENAZA, banii se vireaza in maxim 14 zile in contul dvs indicat in cererea de retur.

Mentionam ca perioada de testare-returnare de 30 zile calendaristice este  pentru  a proba produsul. Având în vedere acest lucru, va rugam sa probati produsul in mediu curat, în interiorul locuinței si daca din orice motiv nu vi-l mai doriti, puteti sa ii returnati in aceleași condiții de ambalare. Nu acceptăm spre retur produse care au fost purtate si prezinta urme clare de uzura.

Atentie! Clientii care aleg optiunea de a face schimb cu un alt produs sau o alta marime, beneficiaza de primele doua retururi Gratuit, taxele de transport fiind suportate de catre Benaza. Incepand cu al treilea schimb pe o comanda, se aplica Taxa de Livrare de 15 RON care va fi achitata de catre clienta.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Program: Luni- Vineri, orele 09:00-17:00

Telefon: 0 771 333 000
Telefon: 0 771 333 777  

Email: info@benaza.ro

 

 


Contact
info@benaza.ro
Telefon Benaza:
0 771 333 777
0 771 333 000
Program: Luni - Vineri
Orele: 9.00- 18.00
Facebook: Benaza Romania
Peste 100 mii de fashioniste