Livrare expresReturnări gratuite
Intră Înregistrare Plăți securizate
E ZIUA NOASTRĂ, FACEM CINSTE ;)
Cele mai mici prețuri din an! Vezi toate ofertele »

RETUR GRATUIT IN 30 ZILE

 

Pentru a beneficia de Retur Gratuit, returnarea produselor se va face doar prin Fan Courier.

In cazul in care doresti sa returnezi sau sa schimbi produsele achizitionate, atunci poti face asta timp de 30 zile din momentul procurarii. BENAZA va face tot posibilul ca schimbul sau returul sa decurga usor si cat mai rapid posibil.

Pentru schimb GRATUIT de produs, te rugam sa urmezi pasii:

1. Completezi Formularul de retur pe care il gasesti Contul creat pe site in drept cu fiecare comanda. Te rugam sa te loghezi pentru a putea trimite Formularul de retur. Odata trimis, in scurt timp primesti confrmarea pe email cu numarul de retur inregistrat in sistem.

2. Automat primesti pe email confirmarea comenzii noi penru produsul la schimb.

3. Un consultant BENAZA va telefoneaza in scurt timp pentru confirmarea schimbului.


Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi (mentionam ca nu returnam diferente mai mici de 20 lei, acestea se pot deconta din comenzile plasate ulterior).

Pentru retur definitiv de produs te rugam sa urmezi pasii:

1. Completezi Formularul de retur pe care il gasesti Contul creat pe site in drept cu fiecare comanda. Te rugam sa te loghezi pentru a putea trimite Formularul de retur. Odata trimisa, in scurt timp primesti confrmarea pe email cu numarul de retur inregistrat in sistem.

2. Cheama un curier de la  Fan Courier (pentru a beneficia de Retur Gratuit cu specificatia plata transportului este suportata de catre Benaza conform contractului) si trimite coletul pe adresa: str Ana Ipatescu 2B , or. Husi, Jud. Vaslui.  Ulterior te rugam sa trimiti numarul de identificare a coletului (AWB) pe emailul nostru [email protected]. Daca doriti sa returnati coletul prin alta firma de curierat decat Fancourier, clientul suporta costul transportului.
Avem rugamintea sa nu trimiteti coletele cu plata ramburs, in caz contrar coletul se va intoarce la dvs.

3. Din moment ce produsul ajunge la depozitul BENAZA, banii se vireaza in maxim 14 zile in contul dvs indicat in cererea de retur. (contul sa fie valid si activ, in lei romanesti (RON) si deschis la o banca din Romania)

In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost facuta printr-un card de cumparaturi, card de credit sau card de debit, suma va fi restituita in contul asociat acestuia. Daca ai platit prin alta metoda, banii se ramburseaza intr-un cont bancar.

Atentie! Suma rambursata nu include taxa de livrare!

Mentionam ca perioada de testare-returnare de 30 zile calendaristice este  pentru  a proba produsul. Având în vedere acest lucru, va rugam sa probati produsul in mediu curat, în interiorul locuinței si daca din orice motiv nu vi-l mai doriti, puteti sa ii returnati in aceleași condiții de ambalare.

Atentie! Nu acceptăm spre retur produse care au fost purtate si prezinta urme clare de uzura. Toate produsele declarate neconforme (care prezinta urme de purtare, uzura, deteriorare) se vor returna catre client fara a se accepta cererea de retur bani sau schimb de produs. 

Atentie! Clientii care aleg optiunea de a face schimb cu un alt produs sau o alta marime, beneficiaza de primele doua retururi Gratuit, taxele de transport fiind suportate de catre Benaza. Incepand cu al treilea schimb pe o comanda, se aplica Taxa de Livrare de 9,90 RON care va fi achitata de catre clienta.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs sau care au refuzat sa ridice coletele de 2 ori consecutiv, acestea putand efectua comenzi doar cu plata in avans cu cardul.

BENAZA  

Program de lucru: Luni- Vineri, orele 09:00-17:30 

Telefon:  0 771 333 777

Email: [email protected]

BENAZA - feminin iconic brand, de purtat indiferent de sezon, dupa un design exclusiv si modern.

Ai intrebari ?  Scrie pe CHAT in partea de jos a site-lui.

 

SC BENAZA SRL   
Adresa: str. Ana Ipatescu 2B, C1 or. Husi
judet Vaslui, Romania, cod postal 735100
Registrul Comerţului nr: J37/452/21.07.2016
C.U.I.: RO33452070
SWIFT Alpha Bank Romania: BUCUROBUXXX
RO85BUCU2451304244917RON

 

 

E ZIUA NOASTRĂ - facem cinste cu cele mai mici prețuri din an. Vezi toate ofertele »

Alege mărimea potrivită.

Te ajutăm să găsești ușor mărimea potrivită.

Selectează 2 mărimi de mai jos:

Vom filtra produsele care te interesează pentru a-ți recomanda mărimea potrivită.

Benaza garantează mărimea potrivită, dacă produsul achiziționat nu se potrivește ca mărime, îl puteți schimba/returna gratuit.

Închide
Înregistrare
Logare

Înapoi la logare

Veti primi mesajul SMS in timp de 1 minut

Înapoi
Înapoi la logare